Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det såhär det ska kännas att bli kär? x 3 [tanka]

Slå då, hjärtat, slå!
"Vad är inte gjort av sten?"
undrar Jocke Berg

Jag frammanar allt smärtsamt
För att slippa vara kär

---

Jag tänker på dig
Så vacker att jag tappar
fotfäste och vett

Jag tänker mig ifrån dig
Jag vågar inte falla

---

Snart är du nära
Vill känna din hud mot min
Din mun vid min hals

Bygg mig ett skydd av armar
med glipor till för att fly




Bunden vers (Tanka) av frosthjärta
Läst 466 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-23 00:16



Bookmark and Share


  Fredric
Gillar innehållet även om inte uppställning tilltalar mig. Du förmedlar känslan...
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta