Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon glittrar

Dina ögon glittrar
Din mun
Är ett harmoniskt konstverk
Hakan sticker ut lite
Som ditt sinne

Halsen vrider
På huvudet
Som du förvrider mej
Sen blir det bara härligare
Och härligare
Ju längre ner man kommer
Tills….

Men du är så gäckande
T o m din bild är gäckande
Säger liksom
”kom så får du”
”men du ska få kämpa för det”




















Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-20 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO