Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidelse




Pressar min nakna kropp
mot din

närheten räcker inte till

Lägger mina läppar
precis där hals möter
öronsnibb

du är så vacker där

Gömmer mina händer
i ditt hår

du doftar så gott

Känner hur du blir
min höft

men närheten räcker inte till

Låser mina ben
runt ditt liv

Flämtar
till ditt hjärta


Jag älskar dig


Det var då
tårarna

började att falla








Fri vers av Baystream
Läst 221 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-07-20 13:44



Bookmark and Share


  Pot Pourri
suverän lidelse ja. inte ett ord för mycket och inte ett mellanrum för lite. tack!
2010-07-21

  Anna*
Oerhört vackert beskrivet! Applåder
2010-07-20

  Gawain
Synnerligen smakfullt.
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream