Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sett Paulina Neuding



Jag har sett Paulina Neuding
När hon talat i nyhetspanelen
Kan man annat än att älska en sån människa

Som behandlar orden så
Som använder huvet så
Som faktiskt får en att åter tro
Att det finns journalister…
Med nånting i skallen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-20 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO