Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ, som du tog till fånga...

* * *
Min själ, som du tog till fånga,
Vågade inte att minns om frihet...
Min dröm kunde alltid avguda
Varje nyck av dina magiska ögon.

Jag tog dig med en tålmodig belägring,
Som hundratals ointagliga fästningar.
Du virvlar nu ovanför mitt öde,
Som ett höstlöv över en eländig åker...

Regn förutsäger igen sorgen för mig,
När moln begraver ögat av solen,
Lurviga avstånd svepas in i dimman,
Där horisonten förvridas ensamt...

Jag ville vara som ett ljus i ditt fönster,
Men brann upp i någon svår eld...




Fri vers av Ilman Yusupov
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-21 01:05



Bookmark and Share


  Anna*
Tydliga bilder! Fint!
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ilman Yusupov
Ilman Yusupov