Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skakar verkligen du?

Ord, ej lika berörande som din vita hy,
Motsägelsefullt, söker jag en värld utan dig nu,
En strävan, åh låt morgondagens rosor gry,
Medan allt försvinner, skakar verkligen du?

Jag ser, så absurt, dina ögon har mottagit mitt ord,
En längtan efter ditt försvunna hat, väcker min kropp,
Skäms du din skönhet, som lät dig växa i min ömma jord,
Men nu har du vissnat, du kommer aldrig ha något hopp.

Ge upp nu, din jävel, fyll dig själv med ditt narcissistiska hat,
Men ack, fylls jag av det förflutna, och du lämnar mig ack så blek,
Fan, åh gamar, förgör vår lycka, ät vår kärlek till mat!
Vår kärlek var en lek, men det var inte mig du svek.

Så må du din egoistiska sida vinna,
Lyfter du din hand, skall jag den icke finna.




Fri vers (Fri form) av EllinorJH
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-21 11:57



Bookmark and Share


  Knickedick
Undrar just varför ingen kommenterat denna,den är ju jättebra. Mycket stillren på ytan,mycket känsla som tyglats i versen mått. Jag applåderar
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

EllinorJH
EllinorJH