Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar

Din röst smeker min knottriga hud,
Gråter du? Kyss mig.

Ska vi ses vid havet?
Låt vinden blåsa bort all ångest,
Jag väntar, tålmodigt vid din sida.






Fri vers av EllinorJH
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-31 18:39



Bookmark and Share


  Seglaren
"Ska vi ses vid havet?
Låt vinden blåsa bort all ångest,"
va vackert
2011-01-31

  passionsblomman
Så vacker!!
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

EllinorJH
EllinorJH