Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnatt

En dansande vit klänning tar hans händer ömt.
Hon ställer sig på tå och dansar balett till fjärilarnas musik.
Pojken som förlagt sitt skisshäfte, memorerar färgerna, men framför allt sin älskade, som strålar. Solens styrka avtar, samtidigt som glöden inom de båda hjärtana stiger.
Hon tar åter hans hand och han viskar ord i hennes öra, som bara han och hon förstår.
Pojken och flickan, faller båda två ner bland blommorna och skrattar.
Månens vaknar av glädjen, sprider mjukt sitt blåa ljus över flickans hår.
Pojken, som än ej somnat, ler.




Fri vers av EllinorJH
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-01 20:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

EllinorJH
EllinorJH