Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lånad tid

Jag lever på lånad tid
Parasollet fälls ihop
Lampan släcks

Ungdomens källa har torkat bort
Trädens löv är svarta

Tiden går inte att låna om igen
Som en bok på ett bibliotek

Tiden går inte att låna om igen
När jag inte finns

Jag lägger mig inte ner och dör
Även om kampen är förlorad
Jag gick till vägskälet
Där jag växte upp som barn

Och valde
Min väg




Fri vers av EllinorJH
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-06 12:24



Bookmark and Share


  aol
starkt bra skriftat
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

EllinorJH
EllinorJH