Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ville inte ha honom




Hon ville inte ha honom
Vände sin rygg mot honom varje kväll
Och sa att han inte var nåt
Han var bara, en jobbig typ
Utan känsla ellersexappeal

Så råkade han möta en annan kvinna
En som lockade honom
Som gjorde allt han inte känt på länge
Och de knullade seg igenom kvällar
Och älskade sej igenom dagar
Och nätter

Tills ”hon” fick reda på det
Då skrek hon ut sin bitterhet
Hon svor över han könsdrift
Vrålade att han var ett svin
Hotade att slå ihjäl honom

Då var hon inte så likgiltig
Eller ointresserad
För när nån annan vill
Ha nån så blir det en annan sak
Eller nåt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-21 16:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2010-07-22

  Bibbi VIP
Exakt. Så är det.
2010-07-21

  Nina Nightwish
Ja, där slog du huvudet på spiken, visst är det så, jäkla egoister med äganderätts syndrom, mycket bra text!!
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO