Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ormen som belägrar paradiset


Ormen

Ormen vrider och slingrar sig
Uppför benet
Glidande, lojt
Hugger oväntat

Falsk, lismande
Ögonen glimmar
Förtrollande

Falsk lycka, förtärande

Förödande, kvävande
Paradiset faller i askande ruin




Fri vers av Smörblomma
Läst 465 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-21 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smörblomma
Smörblomma