Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Introspektionens mästare genom regnbågens färgade solglas



någon, föreslog vid en tidpunkt i mitt liv
värdeskattning
det har jag kanske inte lyckats lära mig än.

jag är sjuk sa jag, för länge sen. ryckte på axlarna sa,
det var bra.


i livet förlorade jag inte mark. jag hoppade fram,
med stora kliv, förbi
det som var jag

skymtade en främling. vem? måste finna ut, ta reda på
bryr mig lika lite som du om konsekvenserna, vi lever ju bara ett liv, men lever igenom dem.


drama tillhör min sjukdomsbild, fast jag är klok och snäll, när jag vill.

vill möta allt, modig, var det någon som sa. dum, sa en annan. inte gömma mig bakom en hinna av vare sig, eufori eller helvetesskap.


allt jag skapat, har jag skapat själv. så även andras uppfattning om mig.

välkommen till introspektionens mästare, tillika martyr, dramaqueen, men helt ointresserad av intriger.

rimmar det?


älskar jag, ja då älskar hela jag. allt. lite jobbigt va´?











Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-21 19:51



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
vara introvert bör man annars dör man

titeln i sig är som en instrumentallåt från nåt flummigt bra band

Be well,
L*P*W*J
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP