Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under bar himmel

 

Jodå, jag ser
himlen är stor och jag är liten

ibland kan man tycka att kamp är en onödig sak
och kanske är det bättre att bara glida med
i oförstånd
blind
döv

korka upp
champagne
skåla
skratta

jag menar, varför bry sig om framtiden
när solen lyser idag
och det mesta ändå regnar bort?

 

jodå, jag förstår att min röst är liten
mörknad
men liten

 

Men så slår jag mig själv i huvudet
daskar mig i baken
och ger mig själv en liten klapp på axeln

A woman has to do what a woman has to do

Framtiden är ju trots allt bara runt hörnet
och himlen är så mycket mindre än vi tror

när allt kommer omkring

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-21 22:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text....insiktsfull...
2010-08-03

  Per Teofilusson
Balans och rimligheter. Visst är det skönt att inte vara en ung!
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP