Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03.13 version två

Du är så otroligt vacker, man kan vara det som kille.
Det ljusa skäggstubbet på din breda haka.
Små strån som reflekterar ljuset från en vanlig lampa, men skapar ett spektrum av allting.
Visar vad som just hände.
Hur mitt liv gick från inget till allt. Från noll till hundra.
Jag tror att du hör vad jag tänker
Hur jag fullkomligt skriker "kyss mig"
Jag tror du tänkte samma sak.
För plötsligt exploderade jag i extas.




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-21 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta