Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommaren

sommaren är det segel
som för oss vidare
med ny kraft
värmen är källan som fyller
våra kroppar
solen är sommarens gäva
ljuset ska väcka
den sovande vintersjälen
livets anderum
glittrar
och gör himlen blåare
nu drar ett djupt andetag
med sig allt ljuvligt sommaren gav
och stannar kvar
som ett minne









Fri vers av Dito VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-22 00:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man älskar sommaren å har inget val i övrigt!Fint!
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP