Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sov inte en blund i natt

 

 

jag sov inte en blund i natt

jag såg hur månen passerade utanför mitt fönster
bland stjärnor som tindrade så klart
och med tiden så slocknade stjärnorna
dem tynade bort
jag såg solen stiga upp längs horisonten
och dess ljus ålade sig igenom min persienn
där jag låg i min säng
och saknade dig

jag sov inte en blund i natt
för mitt hjärta
kunde inte sluta sakna
och min hjärna
kunde inte sluta att tänka
på dig

jag stirrade på mobiltelefonen
hela natten
och trots att jag visste att du sov
så hoppades jag ändå
på att du skulle ringa
det var alltför längesen som jag fick höra
din ljuva stämma

nej jag sov inte en blund i natt
för allt känns så tomt och meningslöst
utan dig

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 597 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-07-22 05:49



Bookmark and Share


  Missi VIP
hade också en sån natt i natt. det är man nog aldrig ensam om att ha.
du sätter ord på mina tankar, väldigt fint
2010-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP