Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömma?

Min dröm är att bli skådespelerska, att skänka glädje i en ensam människas vardag,
Min dröm är att få bli mamma, köpa den första ryggsäcken och kyssa din kind,
Min dröm är att bli accepterad, för den jag är och den jag vill vara.
Min riktiga dröm är att få leva mitt liv, utan dina ramar.

Jag är arton år, ett barn just fyllt vuxen,
Jag är galen, inte alls som andra, på många sätt och vis,
Jag vill, är dock inte vacker och min själ, den är inte min.

Ditt ord gör mig tung, jag är svag och vek,
Ditt förnuftiga ord får mig att sluta drömma, nästa station, verklighet.

Du har sedan längre segrat, min kropp och själ, du har mitt liv signerat.




Fri vers (Fri form) av EllinorJH
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-22 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinorJH
EllinorJH