Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en skön död

han såg mig
i vattnet
jag älskade att
bli omsluten
av vattnet

det var så
ljummet och
skönt
svalkade och
kylde ner mitt
brinnande hjärta
och min största
sorg
att han inte
älskade mig

jag gick allt
längre ut
han stod kvar
vacker och stolt
och bara tittade
begrundande
med sina ögon
där man också
kunde simma

simma var det enda
jag inte tänkte
på nu

vattnet nådde allt
högre
smekte min hals
jag vände mig om
än en gång

för att inte glömma
hans varelse
den jag så starkt
och otvunget
älskade

hans ögon i mina
men han visade
inga känslor alls
så jag fortsatte

han var så vacker
när han lät mig
drunkna
och vad de än säger
så är det en
skön död
och jag vill
inte tillbaka....




Fri vers av firefire
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-22 12:06



Bookmark and Share


    Niklas H
finstämt, vacker och mycket välskrivet. lite åt det suggestiva och det gillar jag
2010-07-23

  Emme VIP
En mycket vacker och sorglig dikt
2010-07-22

    Michael Lilja
Att drunkna i mörkt vatten är ljuvligt
2010-07-22

  Mr Lindemann VIP
- Vågen är havet
- Vattendroppen formar sjön
- en vattenpuss ifrån
- en Ocean av längtan

Likt vatten som bildar hav av poesi,
lämnar jag denna kommentaren till din dikt, likt en vårflod
som söker sig till det stilla havet
2010-07-22

  Nina Nightwish VIP
Vackert
2010-07-22

  LenaJohansson VIP
väldigt vackert ...
2010-07-22

  W.Riter
Oj oj oj! Jag känner hur jag drunknar av din ord!
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire