Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gjorde som du gjorde när du ljög för mig

Du trodde inte att jag skulle komma på sanningen
och dig
Men nu när jag har gjort det hur tror du då att jag känner det inom mig
Så min älskling!
Jag kommer att lämna dig
Ja, jag kommer att lämna dig ifred
Ja, jag kommer att låta dig få gå din egen väg
Kan inte vara tillsammans med en lögnare
En som bara sårar mig
Så Hej då!
Så Hej då, på dig!

Du gjorde som du gjorde när du ljög…..

Ken Cassel
22/7-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-22 16:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2010-07-22

  anita VIP
Mycket stark skrivet.")kram från mig.
2010-07-22

  aol
så vemodigt sorgligt, starkt berörande skrift,
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel