Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändligt vänskapsband

En oskriven tanke?
En otänkt dröm?
Hand i hand med en främling?
Smygandes ner på en orörd strand?

Jag söker en plats, där ordet förevigt,
har en annan, ny innebörd.
Där vänskapen mellan två vänner, varar längre
än oändligheten.

Jag söker dig, det vackraste ting mina ögon,
någonsin skådat. Jag söker dig.
Men jag vet inte om du finns?




Fri vers (Fri form) av EllinorJH
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-22 16:05



Bookmark and Share


  Sandra_Flickan
Fin dikt! Men det kanske bara är jag. Men jag tror faktiskt inte att evig kärlek eller evig vänskap finns.. Kanske en stund men inte för evigt.. Har förlorat massa vänner som jag trott skulle vara mina för evigt.. Jag har alltid ställt upp för dom o varit snäll osv åsso får jag svek tillbaka. Men jag hoppas verkligen att det finns. Kram/ sandra :)
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

EllinorJH
EllinorJH