Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du älskar och hatar mig.

Jag vaknar upp.

Ursinnig står jag och skakar.
Skriker. Hejdar mig själv.

Varför är jag arg?

Jag förstår inte mig själv. Du har torterat min själ och gjort mig ond.
Jag vill vara lugn, harmonisk och vacker igen.

Men jag är arg.

Skakar, skriker.

Jag vill inte förstöra.

Jag skyller allt på dig, dina idiotiska ord om vad jag förtjänar. Du höjer upp mig i skyn, säger att ingen får behandla mig illa. Ändå så har ingen, ingen annan, lämnat så djupa spår i min själ som du. Fan ta dig.. Om alla bara visste sanningen.

Jag dras till dig. MVG barnet som aldrig gör en fluga förnäm dras till dig.
Din själ äcklar mig.




Fri vers (Fri form) av EllinorJH
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-22 18:57



Bookmark and Share


    medication
du satt precis ord på mina tankar och känslor! Tack
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

EllinorJH
EllinorJH