Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen anger anslag ikväll



sommarkvällsmåne
genom molnslöjor

dimmiga rosa


den som väcker upp
målarlust

kreativa anslag



innan mörkret träder in
somnar i din famn

dimmig rosa


väcker lusten i mig
handfast

repetetiva anslag



anger ton

inför morgondag










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-22 22:13



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Dina verser har ibland anslag av Kroumata trummande eller morsekod vilket jag gillar sa peace batteristen

Be well,
L*P*W*J
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP