Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma säger att jag nog är kär


Jag vet att vissa drömmar kommer jag aldrig ge upp
så även om jag aldrig kommer bli lika blåögd igen

är det du som alltid blir en hastig tanke innan jag somnar

och jag vill så gärna […]
– det gamla vanliga


men snart åker jag ner till dig igen. skrattar mig lycklig
om du inte tar på någon annan.
så att jag kanske klarar av att inte vara Den som dricker mest.

och vi… du och (den där) jag. kan sitta på Hennes balkong.
och över en Lucky Strike. kan jag glömma att minnas
de där 40 milen mellan oss

eller att du aldrig skulle åka upp till mig.


och som jag skulle operera bort dig ur mig om
du inte alltid skulle låta så uppriktigt glad över att se mig.




Fri vers av feber
Läst 437 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-23 01:13



Bookmark and Share


    Annan.Stans.
det var längesen jag skrivit någon kommentar, men nu är jag tvungen. den här dikten är som att komma hem till sitt eget huvud, igenkännandet är fullkomligt.
innehållet - klockrent! inte ett falskt ackord i hela melodin!
okej konstruktiv kritik kooonstruktiv.... vissa radbrytningar var onödiga. ett flow som kunde varit mer ähum, flowigt, blev lite korthugget ibland.
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

feber
feber