Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna

Ett tänt stearinljus,
Ett ord på väg att ljudas,

En hand på mitt bröst,
Jag befinner mig i en euforisk dvala.

Två hjärtan, ett ljud.
Två kroppar, en vilja.
Båda tvivlar.

En nykter konsekvens blir en handling,
När ljuset slocknar, min längtan dör ut.

Vakna.




Fri vers (Fri form) av EllinorJH
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-23 08:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grymt snygg dikt
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

EllinorJH
EllinorJH