Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samma med väderleken,går/tittar man ut så ser man ju,fattar inte hur folk hakar upp sina liv på väderleksprognoser...


sierskan....

hon lade stjärnan
som så många gånger förr
men insåg att
hon ville inte veta

och att spå sig själv
betydde otur
det hade hon hört

så hon lade ihop
korten igen
och gick ut i livet

tänkte att det
lär nog visa sig

förr eller senare...




Fri vers av firefire
Läst 157 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-07-23 11:36



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat vännen,
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire