Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyklande ondska

Jag var ett barn,
Lekandes med min vän,
Hoppade hopperep,
Med den ena änden av repet, knyten kring en stolpe,
Och den andra änden, hårt i min lilla hand.

Jag skrattade, det var då,
Du fångade min blick,
Du kom cyklandes på en ny cykel,
Frågade gjorde du, vilken väg som till centrum gick.

Jag dig följde, hjälpsam som jag var,
Naivt ovetande om människans ondska.

Obehaglig jag mig kände,
När du omfamnande min taniga kropp.

Rädslan tog över,
Jag sprang under din arm.

Tillsammans sprang vi,
Hanna och Jag,
hem, hand i hand.

Skam, det var den känslan jag kände,
Varnad, för fula gubbar,
Idiotisk, jag, ett litet barn,
Mig kände.




Fri vers (Fri form) av EllinorJH
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-23 14:16



Bookmark and Share


  Sandra_Flickan
Bra skrivet! Jättebra. .:) Ja, man ska akta sig för äckliga slemmiga gubbar.. :S Igentligen kan man inte lita på någon.. Förutom sina vänner.. kanske inte dom heller föresten.. men sina föräldrar kan man lita på. :) kram/ sandra
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

EllinorJH
EllinorJH