Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan...


En attendant...

J'y suis
seule dans ma chambre
c'est pourtant un petit moment

Je ne serai plus seule
ce soir quand lui reviendra
mais un petit moment me suffirait

Je sais que ce moment-ci
me rend un petit sourire
en attendant de lui...

Il y en a tant de souvenirs
dans cette petite chambre
en me rappelant...

Je m'apprête à son retour
il sera de retour ce soir
et moi, en attendant...
---------------------------
Jag är här
ensam i min kammare
det är ändà ett litet ögonblick

Jag kommer inte längre vara själv
ikväll dà han àtervänder
men ett litet ögonblick skulle ha räckt

Jag vet att detta ögonblick
skänker mig ett litet leede
i väntan pà honom...

Det finns sà mànga souvenirer
i denna lilla kammare
som pàminner mig...

Jag förberder mig pà hans retur
han kommer att vara tillbaka ikväll
och jag, i väntan...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maria Thunholm
Läst 178 gånger
Publicerad 2010-07-24 11:43



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Är också i väntan, och lutar mig tryggt in i dina rader. Tack.
2010-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm