känslor i form av spontana ord

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor i form av spontana ord




Jag vet att ord inte kommer av lättsamhet

 

 

 

 

det finns en plats djupt inom mitt hjärta
som jag gömt undan
från all smärta jag fått genomhärda
och djupt inom mig finns det hemligheter
som ingen någonsin fått höra
sanningen om mig
och jag vet
att ord inte kommer av lättsamhet
det är svårt
att släppa in någon så nära

men tack vare dig
så är jag redo utan en tvekan
att dela med mig
av alla känslor som jag gömt undan
även för mig själv

jag har sparat allt i väntan på någon
snälla
säg att denne någon är du
säg att du sparat ditt hjärta för mig
såsom jag har sparat mitt för dig

för då ska jag ge dig allting jag har
och aldrig vända om
jag ska kasta bort min fåniga stolthet
för vet att jag kan göra dig lycklig
och om du tillåter
så ska jag bevisa det för dig
ge mig bara tid
lite uppmuntran och mod
så ska jag få dig att förstå
att det jag känner för dig
är kärlek

och jag vet
att ord inte kommer av lättsamhet
det är svårt
att släppa in någon så nära

men jag lovar att vårda ditt hjärta
varsamt och ömt
kärleksfullt
jag ska vara den du alltid kan lita på
som håller din hand
i vått och torrt
och även om hela världen blir din fiende
så står jag alltid kvar vid din sida

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 600 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-07-24 13:35



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Varma kärleksfulla ord.
Fin text!
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP