Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad .

Tystnad

Ögonblick av längtan.

Den svaga lågan avslöjar dina fagra anletsdrag.

Jag älskar dig.

Månen brinner utanför fönstret.

Lakanen är sträva,

Jag giver dig mitt ord,

Min döende tvillingsjäl.

Tystnad.




Fri vers (Fri form) av EllinorJH
Läst 162 gånger
Publicerad 2010-07-24 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinorJH
EllinorJH