Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nguru



marken jag går på lyser
ockraröd

min kropp

ett berg i orange


speglad sol
klingar död

liv tinglar

ty allt, jag är


är allt,
jag äger

omkring mig








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-24 17:48



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
rött som jorden
grönt som skogen
guldgult som solen

Ya Man

de här korta skulle passa som sidor i en liten samling

Bodil Malmsten mfl skriver ju längre men det är mest för de läser dem från scenen de ibland blir tre sidor

Be well,
LPWJ
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP