Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen

Förlorad själ,
På väg till att förverkliga dröm.

Min dröm.
Någon annans själ.

Lyssnar på drömsk musik, skriver grå poesi.
Försöker le, se vardagen.
Sprider hat och ondska.

Vem är jag?

Jag har förlorat mig själv,
igen.




Fri vers (Fri form) av EllinorJH
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-24 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinorJH
EllinorJH