Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du lycklig, är jag lycklig.

Jag
Rör din kind
Leendet glänser
Du gör mig blind.

Jag
Ger dig min hand.
Du lämnar mig,
Ensam går jag till vår kärleksstrand.

Jag
Ser vågor,
De sveper över mina,
Passionsgåvor.

Jag
Hör solen gå ner.
Luktar sanningen,
Lycklig för din skull.

Jag
Ser det jag skrivit,
I sanden med en kärleksfull smekning
Vill du gifta dig med mig?




Fri vers (Fri form) av EllinorJH
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-24 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinorJH
EllinorJH