Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en länk den gode Lao Tzu på bilden skulle gilla ; John Lennox, Oxford i Sverige (vi delar samma filosofi) http://www.ur.se/play/157800




Aforism tillägnad Lao Tzu

~*~

Filosofier har med rätt levnad att göra

religioner om folkslags historia

LPWJ 24/07/10

 

e-bok:  

amfora (över100aforismer)




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-24 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP