Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson, Katrineholm juli 2010.


Smal väg

Den rätta vägen sägs vara smal
men inte trång
Ändå smalnar gränden mot horisonten
till intet.

Luften gör att föremål på avstånd blir mer blå
Ändå lär gräset vara grönare på andra sidan sjön
Är det denna paradox
som kallas längtan till nirvana?




Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 315 gånger
Publicerad 2010-07-24 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm