Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den är allt för värdefull för att skratta bort... eller? jag vet inte...


tiden

dom säger att tiden går snabbare
när man har roligt

så låt oss begråta
varje minut vi har tillsammans




Fri vers av tonsoku
Läst 480 gånger
Publicerad 2005-11-19 05:18



Bookmark and Share


  Annicka
Bra skrivet !
Men låt oss istället skratta livet ut,
för ett skratt förlänger livet.
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku