Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den gör så ont idag...


Morgongåva

När dagsljuset väcker
och målar din dag
Den kärlek dig täcker
ur var penseldrag

Känn solen som sprider
sin närande saft
I alla dags tider
till dig bringer kraft

Tillsammans de ger dig
en dag klädd i vår
Med hälsning ifrån mig
vars tankar du får




Bunden vers (Rim) av hawkeye
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-26 08:51



Bookmark and Share


  firefire
vilken vacker dikt! glad att jag fann den,även om det inte var en glad dag för dig då den skrevs..du kan skriva i alla fall,det är ett som är säkert!
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye