Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Remi

Vi klättrar upp på trädens grenar.

Mitt liv blivit en tävling,
Först upp vinner.

Jag tvivlar en sekund, ditt skratt triggar mig.
Men jag vill inte mer.

Jag ser skönheten i dig, ser allt det där jag inte har.
Du kan allt, i mina ögon.

Jag ger upp och klättrar ner.

Vid trädets rötter sätter jag mig, med gråten i halsen.
När du klättrat ner frågar du;

- Varför är du ledsen?

- För att du kan allting bättre än jag, svarar jag så uppriktigt jag kan utan att låta tårarna rinna över.

Du skrattar, jag blir sur.

- Jag hade aldrig klarat att klättra ner så snabbt som du.




Fri vers (Fri form) av EllinorJH
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-26 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinorJH
EllinorJH