Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var inte rädd om mitt hjärta

Jag hörde att du ångrade dig.

Att du spred ditt hat inom mig, slog och sårade mig brutalt.
Att du inte kramade mig, en sista gång, innan jag försvann.

Jag ser dina tårar,
Du förtjänar dem, precis som jag var förtjänt av mina.

Skillnaden är att jag tar konsekvensen av din handling.
Skillnaden är att du hade mitt liv i dina händer och inte tvärt om.




Fri vers (Fri form) av EllinorJH
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-26 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinorJH
EllinorJH