Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdrömmer gör jag nästan varje dag

Tänker då på det ena och det andra lustiga och olustiga
i mitt liv
Ja, och då så stirrar jag som mest bara rätt fram utan att vara medveten om min egen närvaro
Och om någon då försöker att väcka upp mig och lyckas
så säger jag bara
Är det mig som du pratar med?!
Ledsen att jag inte hörde vad du sa
Kan du ta det igen
Råkade visst drömma mig bort där för en liten stund
till en annan värld….

Dagdrömmer gör jag nästan varje dag
Men jag misstänker att det är den personen som är jag
då tankarna mina bara svävar fritt i mitt inre och gör mig så gott som omöjlig att nå
Men nu när du har lyckats att väcka upp mig så kan jag inte mer än att bara skratta åt det hela
och vara glad
Så vad var det som du sa?
Kan du inte ta det en gång till……

Ken Cassel
26/7-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-26 16:28



Bookmark and Share


  aol
känner igen, bra skriftat vännen,
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel