Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord blåser iväg

 

 

 

hur ska jag kunna berätta för dig
hur mycket jag tycker om dig
när jag aldrig finner dem rätta orden
jag vill att du ska veta att jag alltid tänker på dig
alltid
men mina ord blåser iväg

vart jag än är
vart jag än går
så går jag alltid med dig
men när jag tittar åt sidan
så är du aldrig där

vem jag än pratar med
så pratar jag alltid med dig
även om du inte hör
så är mina ord alltid dina

det var länge sedan jag sov
för jag letar efter dig varje natt
vill känna min arm om dig
hålla dig i min famn
som havet omfamnar en strand
men du är aldrig där

hur ska jag kunna berätta för dig
att jag håller dig kär
vet du att jag längtar efter dig
förstår du att du alltid är i mina tankar

alltid

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 581 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-26 20:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker dessa ord berättar väldigt bra... bara säga det brukar vara bästa sättet berätta vad man känner...
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP