Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Catharina Edin




Bland uttråkade lakan

 

Min TV är ledsen,  radion slokar, brödrosten är sjuk och mina inbundna känner sig förrådda, som vore de helt avspisade, ointressant, avpolletterade. Jag försäkrar dem om att så inte är fallet och att jag kommer att ge dem hela min uppmärksamhet en annan dag.

Just nu känner jag mig lika sexig som ett par, sedan tre månader tillbaka, otvättade lakan och jag inser att de är uttråkade, ja mina lakan alltså. De är så less på mig nu så att de snart kryper ut och hittar sig någon annan att sova hos. Hon de bor hos kommer ju inte hem med något intressant som får dem att vibrera av glädje och livslust.

-Gör oss lite förvånade någon gång, tycks de viska, men jag låtsas inte om dem.

Jag har i alla fall en tavla som är glad och ler mot mig med en uppfodrande uppsyn. 

Ibland ler jag tillbaka, men bara ibland.

 

 




Prosa av Lena Krantz VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-26 21:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så levande i sin enkelhet.."BRAVO"
2010-08-03

  Päronsplitt
Härliga glada sorgliga bilder som målas upp skickligt här. Inte dåligt med kommunicerande lakan...hoppas dock de kommer med glada livfulla hettande utrop framöver...
En dikt att ändå le och glädjas åt, trots sitt budskap. Gillar all humorn som lever i denna text. Härlig den här!
2010-07-31

  Bjarne Nordbö
Äcch, då. Du behöver bara lite miljöombyte. ;)))
2010-07-28

  Catharina Edin VIP
Lakan blir glada igen om de bara får snurra lite under drömmarnas inflytande!
Och de inbundna kan du göra om till en liten stol, hahaha
2010-07-27

  Carola Zettergren
:)Min TV har brutit ihop för länge sedan, radion har gått och gömt sig, mina inbunda ropar på hjälp, men kanske piggnar dom till av lite miljöombyte!? Det kanske är dags att flytta igen!!!!:)
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP