Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En reinkarnativ dröm.....


Livet efter döden..

Efter döden
återuppstår vi
i en gudomlig värld
med kärleksfylld flärd
vapen ha aldrig funnits
kärleken har man vunnit
alla gläds tillsammans
bara fröjd och gamman

Det förra hårda livet
kan man aldrig minnas
det goda är nu givet
blott kärlek kan man finna
ingen styr och ingen ställer
alla vet vad saken gäller
aldrig här, det smäller

SÅ hoppas jag därefter
när man jordelivet släpper.....

-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-27 12:44



Bookmark and Share


  aol
ja så blir det
2010-07-27

  Christine Sabel
Visst är det så!
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska