Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingklippt

En tyst handel av missar

förlåts av färglösa själars utmattning

och leken av kär

etsar sig fast mot

tomma ord om hot

som

skänker sorg

till redan glansiga ögon

muskeln i bröstet slutar slå

men

ekot mot ondskans tystnad

har bara börjat ljuda

 




Fri vers av Hélène
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-27 16:08



Bookmark and Share


  blaite
Jättevackert
2010-07-27

  firefire
starkt,jättebra skrivet om den process som sker i oss när kärleken dör eller flyttar vidare..
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn