Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden som mig saknas...


Le temps qui me manque...

J'ai envie de faire
tant de choses
plus que j'arrive à faire

Le temps qui y coule
il passe tellement vite
plus vite que je m'imaginais

J'aurais dû comprendre
ceci un longtemps
avant l'âge de l'adulte

J'entends l'eau qui coule
une porte qui se referme
un bruit d'un appareil

Mon moteur silencieux
je n'arrive pas à comprendre
que tout y passe si vite

Le temps n'y suffit pas
et je veux tellement le faire
mais le temps qui me manque

Oui, le temps qui me manque
m'empêche de le faire
donc l'espérance y vive...
---------------------------------
Jag har verkligen lust att göra
sà mycket saker
mer än jag hinner göra

Tiden som här rinner
den passerar verkligen snabbt
snabbare än jag föreställde mig

Jag borde ha förstàtt
det här för längesedan
innan den vuxna àldern

Jag hör vattnet som rinner
en dörr som stängs igen
ett ljud fràn en apparat

Min tysta motor
Jag klarar inte av att förstà
att allt passerar sà fort här

Tiden räcker inte till här
och jag vill verkligen göra detta
men tiden som mig saknas

Ja, tiden som mig saknas
hindrar mig fràn att göra detta
dock ska hoppet leva här...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maria Thunholm
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-27 20:37



Bookmark and Share


  Aquarius
bländverk, sken och villa
är dagar, timmar, år
tiden, tiden den står stilla
det är vi som går....




tiden, min största älskling, min värsta fiende...




prends garde á toi!
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm