Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mittens mitt i en handvänd tågir (på stan-inspiration; blanka nagellack)




mossgrön

 

 

*

att nästan nå

ända fram

 

under den strikta koncentrationens

enda sekund 

 

 

balanserad tåspets vänster

uppsträckt arm höger

 

på egg skärpt i nymånes konkav

 

nästan

 

 

på skiraste morgondaggs daller

en ytterst lätt bris

 

nästan

 

 

nästan

 

nästan nå

utanförskapets yttersta

 

inre höljda i lager på lager

metalliskt mossgröna mitt

 

 

nästan

 

 

med långfinger sträckt och extra lack på nagel

genomskinligt

 

i en gläntas centrum

omgiven

av en klar kall morgons dis

 

 

nästan

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-28 05:17



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Vilken fin! Drömsk.
2010-07-28

    Bo Bjelvehammar
som i morgondaggens orördhet
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri