Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du frågar

Om du frågar hur jag mår
blir svaret jag inte vet
Känslan dog med dig igår
och lämna kvar min ensamhet

Om du frågar efter vägen
där själ och hjärta bor
Ska jag ange falska lägen
på kartan "Kanske Tror"

Om du frågar vad jag känner
blir tystnaden mitt svar
Märkligt vad det kalla bränner
från askan som finns kvar

När du frågar utan ord
är orden aldrig tomma
Fuktar mjukt min torra jord
närar jagets blomma

När du frågar vad är fel
är svaret jag försöker
Jag vill gärna vara del
i svaret någon söker




Bunden vers (Rim) av hawkeye
Läst 450 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-28 09:52



Bookmark and Share


  Knickedick
jag gillar det som jag uppfattar aom paradox, man både vill känna och inte
2010-07-28

  mare VIP
Mycket fint skrivet..
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye