Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryggan fälls på Vildgavelns slott

 

Du undrar för vem som vindbryggan fälls? Kedjor gnisslar och du försöker se vem som står där  i stilla väntan och vill in.

Vildgaveln ruvar men det är inget för dig att veta eller bära. Nej, flyg du vildvittra till andra ängder där skuggorna inte är så djupa, här finns bara fängsel och tystnad trots gycklarens frejdiga sång.

Än är inte tid för grav du flygande vittra, än är inte tid, men vet att dörrar slår, vindbryggor fälls och döden bugar sitt välkomnande närhelst.

 




Fri vers (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-18 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP