Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...............


Morgondis...

Morgondis
diset i morgonsolen
reflexer i glasögonlinsen
fuktig värme strömmar emot mig
bara lagom
inte den svettiga, tryckande
sommarvärmen
utan svalt och behagligt
med liten bris
som fläktar

Morgondis
stör lite
i sin otydlighet
konturerna suddas ut
anonyma personer
skyndar förbi
i gatuvimlet
reflexerna deras
integritetsskydd
motsolen inverkar med
förståss
men snart blir det
klart
då avslöjas allt
i sin övertydliga
klarhet...........

---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-28 11:38



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket väl skrivet
2010-07-28

    ej medlem längre
Bra skrivet...
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska