Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somliga går med skor



fast och frusen

lös, kluven


otvivelaktig

med skor



stadiga steg

mot mur


fladdrande tankar

slöjmoln på himlar



bortom raset

finns liv


bortom raset

ett kliv



kraset

av grus


under









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-28 18:27



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
vackert skaldat..
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP