Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var nyligen på kortsemester, en traditionell sådan (45:e året !) på Aspö, en riktig havsö utanför Karlskrona, Blekinge.., cyklade ner till Norrestrand en sen kväll och satte mej med en Bayersk och njöt av solnedgången...


Örnar i solnedgången...

Väl nedsutten
skådade jag
ganska snart
på långt avstånd
en kilometer
och högt uppe
i skyn
tre mörka fåglar
som cirklade och
svävade
där uppe
min blick var helt fast
i dessa mäktiga
fåglar
avståndet var så långt
att det måste vara
stora fåglar
Havsörnar eller
Kungsörnar ?
Sannolikt de förstnämnda...
Om så vore
en UNIK naturupplevelse
för mig........

----




Prosa av Mats Henricson
Läst 187 gånger
Publicerad 2010-07-28 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska